O nas

V podjetju Zakrajšek d. o. o. se ukvarjamo z orodjarstvom in kovinsko galanterijo.

Proizvodnja je usmerjena predvsem v izdelovanje kovic (polne, polvotle in votle kovice), sornikov, osi in vijakov z metričnim navojem. Za izdelovanje in popravilo orodij imamo na voljo tudi svojo orodjarno.

Začetki podjetja segajo že v leto 1965, ko je obrt delovala še v družinskem krogu. Podjetje Zakrajšek d. o. o. je bilo ustanovljeno leta 2000 in je nastalo po preoblikovanju podjetja Orodjarstvo in kovinska galanterija, Sašo Zakrajšek s. p. Zaradi vedno večjega obsega proizvodnje smo se preselil na novo lokacijo.

Danes ima podjetje sedež in proizvodnjo na Škofjeloški cesti 36 v Preski pri Medvodah.

Naše delo temelji na dolgoletnih izkušnjah, strokovnem znanju zaposlenih, ter jasnih ciljih in viziji podjetja. Strmimo k novim izzivom in sodobnemu pristopu izdelovanja visoko kakovostnih izdelkov, hitremu odzivnemu času ter k povezovanju s kvalitetnimi in zanesljivimi kooperanti in dobavitelji. Dolgoletno sodelovanje z nekaterimi poslovnimi partnerji je dokaz, da so naši izdelki kakovostni, cena konkurenčna in da so tako naročniki z našim delom zadovoljni.

Na leto proizvedemo okoli 250 ton serijskih izdelkov po naročilu naših, že uveljavljenih poslovnih partnerjev, vendar smo na voljo tudi manjšim kupcem s specifičnimi zahtevami.

Stopite v stik z nami in dogovorili se bomo za nadaljnje sodelovanje.

Želim vam uspešen poslovni dan!

Sašo Zakrajšek
Direktor
Direktor Zakrajšek