Polvotli vijaki

Polvotli vijaki

V proizvodnji podjetja Zakrajšek d.o.o. izdelujemo različne kovice (votle, polne, polvotle), osi, sornike in vijake (polvotli, votli, metrični, specialni …). Vsi naši izdelki so narejeni po naročilu oziroma v dogovoru s stranko, zato smo ažurni, natančni in prilagodljivi, kar pomeni, da naročnik vedno dobi tisto, kar si želi. Med izdelke, po katerih je največ povpraševanja, spadajo tudi polvotli vijaki, izdelamo pa vam tudi druge posebne vijake. Cena izdelkov je odvisna od velikosti, materiala, iz katerega je izdelek narejen, ter njegove oblike oziroma posebnosti.

 

Polvotli vijaki iz različnih materialov

V našem podjetju izdelujemo vijake iz različnih materialov, in sicer iz železa (Fe), bakra (Cu), medenine (CuZn), aluminija (Al), aluminija magnezija (AlMg) ter srebra (Ag). Polvotli vijaki, ki jih ponujamo, so plod domačega znanja in strokovnosti in so izdelani v po naročilu v lastni delavnici. Dolgoletno sodelovanje z nekaterimi poslovnimi partnerji je dokaz, da so naši izdelki kakovostni, da je cena konkurenčna in da so naročniki z našim delom zadovoljni. Ves čas pa pridobivamo tudi nove stranke, se prilagajamo njihovim željam in povečujemo proizvodnjo.

 

Izbira pravega vijaka

Naše stranke navadno že ob prihodu natanko vedo, kakšne vijake (polvotle, polne, metrične …) ali druge izdelke potrebujejo in se le pogovorimo o velikosti naročila in ceni. A kljub temu se zgodi, da stranka ve, kakšnemu namenu naj bi izdelek služil, ne ve pa natančno, kakšen vijak bi bil najprimernejši. Takrat se s svojimi strankami pogovorimo, se posvetujemo z različnimi strokovnjaki in skupaj najdemo najboljšo rešitev. Vijake po naročilu lahko izdelamo v velikostih od M 2,5 do M 6 in dolžine do 40 mm.