O nas

Podjetje Zakrajšek d.o.o. se ukvarja z orodjarstvom in kovinsko galanterijo. Proizvodnja je usmerjena predvsem na izdelovanje kovic (polne kovice, polvotle kovice), sornikov, osi in vijakov z metričnim navojem. Za izdelovanje in popravilo orodij imamo na voljo tudi svojo orodjarno.

Sašo Zakrajšek
Začetki segajo že v leto 1965, ko je obrt delovala v družinskem krogu. Podjetje Zakrajšek d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2000 in je nastalo po preoblikovanju podjetja Orodjarstvo in kovinska galanterija, Sašo Zakrajšek s.p. Zaradi vedno večjega obsega proizvodnje smo se preselil na novo lokacijo.

Danes ima podjetje sedež in proizvodnjo na Škofjeloški cesti 36 v Preski pri Medvodah.

Direktor

 

Naše delo temelji na dolgoletnih izkušnjah, strokovnem znanju zaposlenih ter jasnih ciljih in viziji našega podjetja. Strmimo k novim izzivom in sodobnemu pristopu izvajanja visoko kakovostnih proizvodov, hitremu odzivnemu času ter kvalitetnih in zanesljivih kooperantih in dobaviteljih.

 

Na leto proizvedemo okoli 250 ton serijskih izdelkov po naročilu naših, že uveljavljenih kupcev, vendar smo na voljo tudi manjšim kupcem s svojimi specifičnimi zahtevami.

 

Stopite v stik z nami in dogovorili se bomo o nadaljnjem sodelovanju!

 

Želim vam uspešen poslovni dan!

 

Sašo Zakrajšek

direktor

 

Zakrajšek d.o.o.