Izdelava in optimizacija spletne strani | Kolofon

Vsisi logoIzdelava spletne strani, naročnik: Zakrajšek d.o.o.
Izdelava spletne strani: VSISI, spletni marketing, d.o.o., spletnidonos
Optimizacija spletne strani: VSISI, spletni marketing, d.o.o.
Spletna stran www.zakrajsek.si je bila po izdelavi spletne strani vpisana še v poslovni imenik vsi.si

 

Zakrajšek d.o.o.

Primarna dejavnost podjetja Zakrajšek d.o.o. je izdelava kovinske galanterije. Ne proizvajamo standardiziranih produktov, saj so vsi narejeni po naročilu oziroma po zahtevah in željah naročnikov.

 

V sklopu našega proizvodnega programa so vam na voljo:

 

Izdelke različnih velikosti in dimenzij vam izdelamo iz različnih materialov, med katerimi prevladujejo železo, baker, aluminij, medenina, aluminij-magnezij, srebro in inox.

 

Poleg proizvodnje kovinske galanterije se ukvarjamo tudi z orodjarstvom. Za izdelovanje in popravilo orodij imamo na voljo tudi svojo orodjarno.

 

Imamo strokovno znanje, večletne izkušnje, svoje sodobne stroje in jasno vizijo.

 

Optimizacija spletne strani z www.vsi.si / Izdelava mini spletne strani Zakrajšek v vsi.si

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene. Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, so lahko reproducirani le v nekomercialne namene in se jih ne sme spreminjati ali drugače uporabljati, razen tako, kot je to določeno v tem besedilu, pri čemer morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Dokumentov, objavljenih na teh spletnih straneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja.